| 
			 250 gram 
			kipfilet, 1 ui, 1 dunne prei, 300 gram broccoli, 2 tomaten, 25 gram 
			boter, 2 eetl. olijfolie, 300 gram risottorijst, 1 mespuntje 
			saffraan, 7 dl kippenbouillon, 200 gram geraspte belegen goudse kaas  | 
		
		
			| 
			 Voorbereiding: 
			Snipper de ui, prei in ringetjes, kip in reepjes, broccoli in 
			roosjes, steeltjes in plakjes. Tomaat in stukjes. 
			Bereidingswijze: 
			Bak de kip in boter rondom bruin. Voeg zout en peper naar smaak toe. 
			Verhit in andere pan olie en fruit de ui. Voeg rijst en saffraan toe 
			en bak 1 minuut tot alle korrels glanzen. Verwarm intussen de 
			bouillon. Schenk 1/3 van de bouillon bij de rijst en laat de risotto 
			al roerend zachtjes koken tot het vocht is opgenomen. Voeg na 10 
			minuten de groente toe. Voeg steeds wat bouillon toe. Ga zo door tot 
			dat de rijst gaar is. Strooi de kaas erover. Ingezonden door Anky.  |