| 
			 Verwarm de oven 
			voor op 200°C. Was de aardappelen en snijd ze vervolgens in stukken 
			van zon 3 ą 4 centimeter groot. Leg de aardappelen op een met 
			bakpapier beklede bakplaat. Verdeel hierover 1/3 van de olijfolie en 
			breng op smaak met wat peper en zout. 
			2 
			Rooster de aardappelen 12 min. in de oven. Haal de bakplaat uit de 
			oven en schep de aardappelen om. Leg de champignons op de plaat bij 
			de aardappelen en verdeel 1/3 van de olijfolie en peper en zout over 
			de champignons. Rooster de aardappelen en champignons nogmaals 12 
			min. 
			3 
			Begin ondertussen aan de patatas bravas saus. Maak de ui, knoflook 
			en chilipepers schoon en snipper fijn, was de wortel en snijd in 
			kleine blokjes. Verhit de overige olijfolie in een koekenpan en bak 
			hierin de ui, knoflook, wortel en chili peper 5 min. Voeg de 
			tomatenblokjes, tijm, azijn en honing toe. Laat het geheel 15 min. 
			op rustig vuur pruttelen. Pureer de patatas bravas saus met een 
			staafmixer of blender tot een saus. Breng de saus eventueel op smaak 
			peper en zout. 
			4 
			Meng de gebakken aardappelblokjes met 4 eetlepels van de patatas 
			bravas saus. Bewaar de overige saus voor de dip. Snijd de manchego 
			kaas in blokjes. 
			5 
			Rijg de patatas bravas aan de spiesjes samen met de gebakken 
			champignons, cherry tomaatjes, plakjes chorizo, manchego, olijven en 
			chili garnalen. 
			6 
			Meng voor de roomkaas met 5 eetlepels patatas bravas saus. 
			7 
			Hak de peterselie grof en serveer samen met de spiesjes en de 
			overgebleven patatas bravas saus.  |