| 
			 Borstel de 
			champignons schoon. Snijd de knoflook en peterselie fijn. Bouillon 
			aan de kook brengen. Champignons 3 min. koken en uit de bouillon 
			nemen. Klop dressing van de citroensap, knoflook, peterselie, 2 el 
			olie en peper en zout naar smaak. Marineer de champignons hierin. 
			 
			2 
			Snijd de paprika in blokjes. Fruit in een koekenpan de paprika in 2 
			el olie. Laat de kikkererwten uitlekken en schep ze door de paprika 
			kikkererwten. Klop de eieren los met 1/2 tl zout en peper en schenk 
			ze bij het kikkererwtenmengsel. Mengsel roeren tot ei begint te 
			stollen, daarna kikkererwtentortilla nog 10 min. op laag vuur met 
			deksel op pan bakken. 
			 
			3 
			Verhit ondertussen in andere koekenpan 2 el olie en bak de amandelen 
			hierin zachtjes op laag vuur 5 min. Meng de cayennepeper met (grof 
			zee)zout naar smaak en strooi het over de gebakken amandelen. 
			 
			4 
			Snijd de chorizo in blokjes. 
			 
			5 
			Snijd de kikkererwtentortilla in punten. Haal de champignons uit de 
			marinade en steek ze aan een cocktailprikker. Presenteer op een 
			schaal of in bakjes de punten kikkererwtentortilla, champignons, 
			gebakken amandel en stukjes chorizo.  |