| 450 g kipfilet, 
			1 eetlepel plantaardige olie (mosterdoliepast het best in de Indiase keuken).
 2 middelgrote fijngehakte uien, 2 1/2 cm versgeraspte gemberwortel, 
			3
 fijngehakte teentjes knoflook, 1 theelepel kurkuma, 1 theelepel 
			gemalen venkelzaad, 1,theelepel gemalen koriander, 1/2 theelepel 
			chilipoeder,
 1 theelepel zout, 1 volle eetlepel ghee of boter, 2 fijngehakte 
			teentjes
 knoflook, 6-8 kerriebladeren, 1/2 theelepel komijnzaad, 1/2 
			theelepel
 venkelzaad, 1-2 grofgeraspte gedroogde rode chilipepers, en 450 g 
			gewassen
 spinazie (steeltjes verwijderd)
 4 eetlepels yoghurt, 1/2 eetlepel garam masala
 | 
		
			| Schroei 450 g 
			kipfilet in 1 eetlepel plantaardige olie dicht (mosterdoliepast het best in de Indiase keuken).
 Voeg 2 middelgrote fijngehakte uien, 2 1/2 cm versgeraspte 
			gemberwortel en 3
 fijngehakte teentjes knoflook toe en bak die 2-3 minuten mee.
 Maak een mengsel van 1 theelepel kurkuma, 1 theelepel gemalen 
			venkelzaad, 1
 theelepel gemalen koriander en 1/2 theelepel chilipoeder, vermengd 
			met 3
 eetlepels water en bak dit 2-3 minuten mee.
 Voeg 1 theelepel zout en 1 dl water toe en laat het geheel 15 
			minuten
 sudderen.
 Doe in een andere pan 1 volle eetlepel ghee of boter, 2 fijngehakte 
			teentjes
 knoflook, 6-8 kerriebladeren, 1/2 theelepel komijnzaad, 1/2 
			theelepel
 venkelzaad, 1-2 grofgeraspte gedroogde rode chilipepers en 450 g 
			gewassen
 spinazie (steeltjes verwijderd) en roerbak dit 3-4 minuten/
 Voeg het dan bij het kipmengsel en laat het geheel 10 minuten 
			sudderen.
 Voeg tenslotte 4 eetlepels yoghurt en 1/2 eetlepel garam masala toe, 
			warm
 alles goed door en serveer direct.
 |