| Kook de gewassen 
			worteltjes in 15-20 minuten en krielaardappelen inongeveer 10 minuten gaar.
 Laat de vis net onder water met zout, peper, citroensap en een 
			scheutje witte
 wijn in 8-10 minuten gaar worden.
 De kooktijd is afhankelijk van de dikte van de moot en of de vis 
			vers of
 bevroren is.
 Maak de Finesse Vis-Dillesaus volgens de gebruiksaanwijzing.
 Giet de aardappels en de wortels af. Verwarm in een pan een klontje 
			boter, 2
 eetlepels water en de inhoud van het zakje Groente Rijk 
			Lente-ui-Peterselie en
 schud hier de worteltjes door.
 Leg de vis op een schaal of op borden en schep de saus erover.
 Hieper de pieper: Eet de vis met kruimige aardappels of met 
			aardappelpuree.
 Vismaatje: Gebruik andere soorten vis zoals bijvoorbeeld koolvis, 
			schelvis,
 schol, zeewolf.
 Optutten: De aardappels zijn extra lekker met een klontje boter en 
			gesnipperde
 peterselie.
 Wijn bij het water: Vervang bij de saus 1 dl. water door witte wijn.
 |