
| Salade van tomaat en komkommer met kervel | 
| Ingrediënten voor 2 personen: | 
| ½ komkommer, 2 tomaten in blokjes, 2 fijngesnipperde lente-uitjes, 1 eetl. citroensap, 1 eetl. olijfolie, peper, zout en 1 eetl. fijngehakte kervel, 2 eetl. fijngehakte geroosterde pindanoten op de salade en meng goed. | 
| Bereiding: | 
| Schil een halve 
			komkommer en snij hem in stukjes, snij ook 2 tomaten in blokjes. 
			Meng ze en voeg 2 fijngesnipperde lente-uitjes toe. Meng 1 el 
			citroensap, 1 el olijfolie, peper, zout en 1 el fijngehakte kervel. 
			Doe vlak voor het opdienen de saus en 2 el fijngehakte geroosterde 
			pindanoten op de salade en meng goed. | 
| 
 |