| 
			 1 pak 
			pangasiusfilet ((vis, 400 g, diepvries), ontdooid) 
			1 pakje surimi sticks (200 g) 
			2 eetl. zoete chilisaus (flesje 250 ml) 
			4 middelgrote aardappelen (kruimig) 
			3 eetl. zonnebloemolie 
			1 krop ijsbergsla (in dunne reepjes) 
			4 eetl. thousand islands sladressing (fles 450 ml)  | 
		
		
			| 
			 Verwarm de oven 
			voor op 190ºC. Maal de pangasiusfilet en surimisticks in de 
			keukenmachine fijn. Meng in een kom met de chilisaus en peper en 
			zout. Vorm met vochtige handen 8 koekjes en zet afgedekt in de 
			koelkast. 
			Prik met een vork gaatjes in de aardappelen en wikkel ze in 
			aluminiumfolie. Pof de aardappelen in ca. 45 min. gaar boven in de 
			oven. 
			Zet de oven uit en laat de aardappelen erin liggen. Verhit de olie 
			in een koekenpan. Bak de viskoekjes in 6 min. goudbruin en gaar. 
			Keer halverwege. Meng ondertussen de sla met de dressing, peper en 
			zout. Serveer de salade, viskoekjes en aardappelen apart. Leg tussen 
			de viskoekjes wat partjes limoen. 
			Tip: 
			Voor pittige viskoekjes: vervang de zoete chilisaus door 1 eetl. Thaise currypasta.  |