| 
			 Kook de gewassen 
			worteltjes in 15-20 minuten en krielaardappelen in 
			ongeveer 10 minuten gaar. 
			Laat de vis net onder water met zout, peper, citroensap en een 
			scheutje witte 
			wijn in 8-10 minuten gaar worden. 
			De kooktijd is afhankelijk van de dikte van de moot en of de vis 
			vers of 
			bevroren is. 
			Maak de Finesse Vis-Dillesaus volgens de gebruiksaanwijzing. 
			Giet de aardappels en de wortels af. Verwarm in een pan een klontje 
			boter, 4 
			eetlepels water en de inhoud van het zakje Groente Rijk 
			Lente-ui-Peterselie en 
			schud hier de worteltjes door. 
			Leg de vis op een schaal of op borden en schep de saus erover.  
			Hieper de pieper: Eet de vis met kruimige aardappels of met 
			aardappelpuree.  
			Vismaatje: Gebruik andere soorten vis zoals bijvoorbeeld koolvis, 
			schelvis, 
			schol, zeewolf.  
			Optutten: De aardappels zijn extra lekker met een klontje boter en 
			gesnipperde 
			peterselie.  
			Wijn bij het water: Vervang bij de saus 1 dl. water door witte wijn.  |