| 
			 Verwarm de oven 
			voor op 175ºC. 
			Vet een ovenschaal in. 
			Kook de canneloni in ruim kokend water met zout beetgaar; giet ze 
			af. 
			Snijd de bosuitjes en de bleekselderij in kleine stukjes. 
			Giet het sinaasappelsap in een pannetje, voeg de gesneden groenten 
			toe en laat dit inkoken. 
			Hak de zalmsnippers wat fijner, doe ze met de crème fraîche bij het 
			groentemengsel en laat dit afkoelen. 
			Doe de afgekoelde massa in een spuitzak met grove, gladde spuitmond 
			en vul de canneloni. 
			Leg ze in de ovenschaal en bestrooi het geheel met de geraspte kaas. 
			Zet de schaal in de oven tot de kaas is gesmolten. 
			Serveer er een frisse salade bij.  
			Canneloni is een Italiaans pastagerecht dat meestal met een hartige 
			saus 
			worden geserveerd, maar dat kan ook heel anders. 
			Het leukste recept voor canneloni dat ik in mijn jaren als 
			leerling-kok ben 
			tegengekomen is 'chocolade-canneloni met sinaasappelbavarois'. Dit 
			was een 
			recept waarin het pastadeeg zelf werd gemaakt met chocolade en 
			suiker, de 
			pastavellen werden afgekookt en na afkoelen gevuld met de bavarois. 
			Ook een leuke variatie hierop is een tagliatelle, bereid met witte 
			chocolade 
			met een aardbeiensaus en gehakte munt. Iedereen zal denken dat hij 
			een tweede 
			hoofdgerecht voorgeschoteld krijgt.  |