| 
			 Snijd de 
			Parmaham in zeer fijne stukjes en het spek in reepjes. Rooster de 
			pijnboompitten in een droge koekenpan en laat ze op keukenpapier 
			afkoelen. 
			Schil de asperges met een dunschiller van vlak onder het kopje naar 
			beneden. Snijd de houtachtige uiteinden (ca. 3 cm) eraf. Breng in 
			een wijde pan (of in een speciale aspergepan) ruim water aan de kook 
			met het zout en de suiker. Kook hierin de asperges 10 minuten. Draai 
			dan het vuur uit, leg het deksel op de pan en laat ze - afhankelijk 
			van hun dikte - 15-20 min in het hete water nagaren. 
			Bak ondertussen de Parmaham en het spek krokant in een droge 
			koekenpan. Maak de saus klaar volgens de aanwijzingen op de 
			verpakking. Verwarm een grillpan op hoog vuur. Wrijf de stukken vis 
			in met wat margarine en bak ze op hoog vuur gaar in de grillpan (let 
			op, maar 1 keer keren). 
			Verdeel de asperges over de borden en leg ze er in kruisvorm op. 
			Schenk de saus erover. Leg de stukken vis erop garneer de borden met 
			de plakken gebakken spek en ham. Strooi de pijnboompitten erover.
			 
			Lekker met een gepofte aardappel en wat zure room met bieslook.  |