| 
			 Schil de 
			asperges en snijd het houtachtige uiteinde van de asperge. Kook de 
			asperges in weinig water met zout in 10-15 minuten beetgaar. Giet de 
			asperges af, laat ze goed uitlekken en snijd ze in stukjes van 3 cm. 
			Verdeel de kabeljauwhaas in 4 porties. Bestrooi de vis met 
			versgemalen zout en peper. Leg steeds 2 plakjes katenspek 
			overlappend naast elkaar. Leg er een portie kabeljauwhaas op en rol 
			de vis in het spek. 
			Verhit in een koekenpan 2 eetlepels olijfolie. Bak de 
			kabeljauwvinken in 3-4 minuten per kant mooi bruin, krokant en 
			vanbinnen net gaar. 
			Verhit in een hapjespan de resterende 2 eetlepels olijfolie en bak 
			de asperges in 3-4 minuten mooi bruin. Bestrooi de asperges met de 
			basterdsuiker en laat de suiker op laag vuur smelten; schep de 
			asperges af en toe om. 
			Leg de kabeljauwvinken met de gekarameliseerde asperges op 4 borden. 
			Bestrooi de asperges met het zeezout en geef de citroen bij de vis. 
			Serveer tips:  
			Lekker met gebakken of gestoomde krieltjes.  |