| 
			 Bestrooi de 
			stukken vis met zout en peper en strooi op elke bovenkant wat 
			gehakte peterselie. Pak ze in met de rauwe ham.  
			Breng ruim water voor de pasta aan de kook. Voeg een snufje zout en 
			een scheutje olijfolie aan het water toe. Kook de spaghetti 
			beetgaar, giet af en spoel na onder koud water. 
			Schaaf met de kaasschaaf de courgette in dunne plakken. Bak de 
			vispakketjes eerst met de mooie kant naar onder, in een pan met 
			antiaanbaklaag. Keer ze na een paar minuten om. Bak ze tot de ham 
			lekker knapperig is.  
			Roerbak ondertussen de courgette in de olijfolie. Voeg een teentje 
			geperste knoflook toe en sprenkel er wat citroensap over.  
			Roer de spaghetti door de courgette en laat dit goed warm worden. 
			Verwarm ondertussen de Hollandaisesaus volgens de aanwijzingen op de 
			verpakking.  
			Leg op 4 borden elk een vispakketje en schep de courgettepasta 
			ernaast.  |