| 
			 Verwarm de oven 
			voor op 200ºC. 
			Bestrooi de scholfilets met peper en zout en leg ze in een ingevette 
			vuurvaste schaal. 
			Snijd de schoongemaakte champignons in plakjes, bak die in de boter 
			lichtbruin en bestrooi ze met een beetje zout. 
			Maak de saus volgens de gebruiksaanwijzing met de melk en roer er de 
			doperwten, de champignons en de garnalen door. 
			Laat de saus een beetje afkoelen en roer er dan de room door. 
			Giet de saus over de scholfilets. 
			Dek de schaal met een deksel af en zet hem 10 minuten in het midden 
			van de oven. 
			Roer de geraspte kaas en het paneermeel door elkaar en bestrooi hier 
			het gerecht mee. 
			Zet de schaal nog 10 minuten in de oven (zonder deksel) tot de 
			bovenkant 
			goudbruin is (zet hiervoor de schaal een richel boven het midden van 
			de oven). 
			Lekker met stokbrood en een gemengde salade.  |