
| 
			 Recept 37... Garnalenpasta  | 
| 
			 Ingrediënten voor 4 personen:  | 
		
| 
			 Courtbouillon:  | 
		
| 
			 Bereiding:  | 
		
| 
			 Kook de garnalen 
			snel gaar in de courtbouillon en neem ze uit de pan als ze roze zijn 
			geworden. Even laten afkoelen en pellen. Zet de pasta op met ruim 
			kokend water met zout en een scheutje olijfolie en kook ze in tien 
			minuten beetgaar. Fruit de gesnipperde ui met de in dunne plakjes 
			gesneden knoflook glazig in de olijfolie. Voeg de in stukjes 
			gesneden zongedroogde tomaten toe en los een bouillontablet op in het 
			bakvet. Voeg de gepelde garnalen toe met wat van het kookvocht, een 
			scheutje Worcestershire saus en een glas witte wijn. Laat een beetje 
			inkoken en doe er dan de gehalveerde kerstomaatjes bij en de warme 
			uitgelekte pasta. Alles goed omscheppen en op smaak brengen met 
			peper, zout en wat Thaise vissaus. Als laatste er nog wat balsamico 
			of citroensap en olijfolie over sprenkelen en garneren met in 
			stukjes gescheurde basilicumblaadjes.  | 
		
| 
			 
  |