| 
			 Was de rijst, laat goed 
			uitlekken en breng met 4 dl water aan de kook. Laat de rijst in 20 
			minuten zachtjes gaar worden tot al het vocht verdampt is. 
			Roer de azijn, suiker en zout door elkaar. Meng dit door de rijst en 
			laat het goed afkoelen. 
			Laat de spinazie ontdooien en uitlekken. 
			Snijd de komkommer in vieren, snijd de zaadjes eruit en snijd dan in 
			reepjes van een halve centimeter. 
			Snijd de bosui, de avocado en de vis ook in reepjes van een halve 
			centimeter. 
			Houd de velletjes nori 1 voor 1 even boven de gasvlam om ze wat 
			soepeler te maken en leg dan een velletje op een speciaal 
			bamboematje of een stukje plastic folie. 
			Schep in het midden een reep rijst, verdeel hier wat 
			spinazieblaadjes over, leg hier een reepje komkommer en een reepje 
			tonijn op en rol de nori met behulp van het matje om de rijst. 
			Maak de andere sushirollen met spinazie, bosui en zalm en met 
			spinazie, avocado en krabstick. 
			Snijd de rollen in plakjes en serveer met wasabi (Japanse 
			mierikswortel) en sojasaus om in te dippen en een komkommersalade.  |