| 
			 Was en hak wat 
			peterselie, dragon en salie fijn. Was de zuring en de spinazie en 
			hak ze grof.  
			Maak de palingen schoon en snij ze in moten van 7 cm.  
			Smelt de boter in een pan en bak hierin de paling.  
			Zet het vuur laag en voeg zuring en spinazie toe. Laat deze zachtjes 
			smelten.  
			Als ze tot puree zijn gekookt,  
			voeg dan de wijn toe, tijm, laurier, en gehakte peterselie, dragon 
			en salie. 
			Breng op smaak met peper en zout  
			en laat het 15 minuten smoren. Snij de sneetjes witbrood doormidden 
			en bak ze in de boter bruin.  
			Houd ze warm. Klop de dooiers los met een beetje van de warme saus 
			en voeg dit mengsel dan bij de rest van de saus die nu niet meer mag 
			koken. Deponeer de stukken paling op de gebakken stukken brood,  
			doe er wat van de zeer dikke saus over en serveer.  |