| 
			 Verwarm de oven 
			voor op 200ºC.  
			Bestrooi de visstukken met in totaal 1 eetlepel Thaise kruiden.  
			Smelt de boter in een koekenpan, roerbak hierin de snijbonen, 
			lente-uitjes en de kerstomaatjes gedurende 1 min. Voeg citroensap, 
			ketjap en de resterende Thaise kruiden. toe en laat alles nog 1 min. 
			koken. Roer de taugé erdoor en zet het vuur uit.  
			Verdeel het groentemengsel over de vier stukken aluminiumfolie. Leg 
			de stukken vis erop en schep het resterende groentevocht erover 
			heen.  
			Sluit de pakketjes losjes, zet ze op een bakblik en laat ze in het 
			midden van de oven in 15 min. gaar worden. Let goed op dat de 
			aluminiumfolie niet beschadigd is, dan gaan de pakketjes lekken. Erg 
			lekker met gekookte nieuwe krieltjes.  |