
| 
			 Recept 110... Kerrieaardappeltjes en gebakken vis  | 
| 
			 Ingrediënten voor 4 personen:  | 
		
| 
			 500 g 
			pangasiusfilet (vis)  | 
		
| 
			 Bereiding:  | 
		
| 
			 Bestrooi de vis 
			met zout en peper naar smaak en wentel hem door de bloem, schud de 
			eventuele overtollige bloem eraf. Verhit 2 eetlepels olie in een 
			koekenpan met antiaanbaklaag en bak hierin de vis in 8-10 minuten 
			gaar, keer hem halverwege. Verhit intussen 2 eetlepels olie in een 
			hapjespan en bak hierin de aardappelpartjes, roer de kerrie erdoor. 
			Doe de deksel op de pan en bak de aardappeltjes op een laag vuur in 
			8-10 minuten gaar. Rasp van de citroenschil een theelepel 
			citroenrasp af, pers daarna de vrucht uit. Halveer de komkommers in 
			de lengte, schraap eventueel met een theelepel de zaadlijsten eruit 
			en schaaf met een kaasschaaf de komkommers in de lengte. Breng de 
			komkommerlinten op smaak met een theelepel citroensap, 1 eetlepel 
			olie en zout en peper. Druppel de rest (of een gedeelte) van het 
			citroensap over de vis. Serveer de vis met de citroenrasp, de 
			komkommersalade en de kerrieaardappeltjes.  | 
		
| 
			 
  |