Verwarm de grill
voor op de hoogste stand.
Schil en snijd de wortel in kleine blokjes. Snijd de kool in
reepjes. Pel de uitjes en snijd ze in vieren.
Verhit 2 eetlepels margarine in een diepe pan, voeg de groenten en
uitjes toe en bak ze gedurende 5 minuten. Geregeld omscheppen. Voeg
het Knorr Bouillonketeltje Groenten toe, laat het smelten en roer
het erdoor. Voeg een kopje heet water toe en stoof de groenten met
een deksel op de pan op een laag vuur gedurende 10 minuten. Haal het
deksel van de pan, zet het vuur hoog en kook een paar minuten tot
bijna al het vocht is verdampt.
Verhit ondertussen 2 eetlepels margarine in een pan en bak hierin de
worstjes op een matig vuur rondom bruin en gaar, ca. 15 minuten.
Snijd ze in plakjes.
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rooster de
pijnboompitjes in een droog pannetje lichtbruin.
Schep de hete pasta, de pijnboompitjes, de Gratinoise en de plakjes
worst door de groenten. Verdeel het warme mengsel gelijkmatig over
de ovenschaal of schaaltjes en laat het onder de hete grill een
beetje bruin worden. |