In de schijnwerpers de...

Recept 86, Zalm Met Kruidenkorst uit de Römertopf.

Ingrediënten voor 4 personen:

2 rode pepervormige rode paprika's.
2 courgettes, aubergine,ui,knoflook naar smaak,citroen,grote vleestomaat.
4 zalmfilets.
1 fles grand Italia sugrocasa en
Pesto
room

Bereiding:

Voorbereiding:
Groenten schoonmaken, zaadlijsten uit de paprika. Dan in blokjes snijden. Citroen er over uitpersen.
Römertopf 15 min in koud water weken.

Bereidingswijze:
Groente in römertopf behalve de tomaat. De pot in een koude oven zetten,oven inschakelen op 220 graden, 40 minuten.
Zalmfilets droogmaken insmeren met groene pesto. Met de pestokant naar boven de zalm en de tomaat op de groenten leggen. Dan nog 30 min in de oven op 220 graden. Daarna deksel van de pot halen en het geheel nog 10 min in de oven. Sauce (grand italia) met room warm maken,deze apart erbij serveren.