Kook de kipfilet
in ongeveer 10-15 minuten gaar in 1 liter water waar een
kippenbouillontablet is toegevoegd, en zet deze opzij.
Snij 1 ui, courgette en de paprika's in reepjes, bak ze in wat
olijfolie goudbruin tot ze bijna gaar zijn en zet ze opzij.
Verhit wat olijfolie in een (steel)pannetje en bak daarin een
gesnipperde ui en de gehakte koflook glazig (3-4 minuten) voeg de
Mexicaanse kruidenmix toe en bak het geheel nog 1-2 minuutjes. Voeg
de tomatenpassata toen en kook dit nog ongeveer 5 minuten zachtjes
zodat de saus een beetje indikt.
Spreid de tortillas uit en doe op elke tortilla een lepel van de
saus, een schep gegrilde groenten en wat in stukjes gesneden kip.
Vervolgens nog een schep saus en wat geraspte kaas. Rol de tortillas
op en leg ze naast elkaar in een ingevette ovenschaal. (ik heb de
zijkanten van de ovenschaal opgevuld met de overgebleven groenten en
stukjes kip)
Schep de overgebleven saus en de crème fraiche over de opgerolde
tortillas en bestrooi het met de overgebleven geraspte kaas en de
gehakte rode peper.
Bak het geheel 20 tot 30 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C.
|