Voorbereiding:
Breng water aan de kook voor de pasta. Wrijf of borstel de
champignons schoon en snij ze in stukjes (niet te fijn). Was de
peterselie en hak fijn. Pel een teen knoflook.
Bereidingswijze:
Bak de spekjes uit. Doe de pasta in de pan kokend water en bereid
volgens de gebruiksaanwijzing. Zet een steelpan op een laag vuur (of
vlamverdeler) en smelt de mascapone magor of gorgonzola met
kookroom. Laat ondertussen in de wokpan wat olijfolie heet worden en
bak hierin de champignons met wat zout, peper en de (uitgeperste)
teen knoflook. Voeg de kaassaus, champignons, uitgebakken spekjes en
peterselie bij elkaar in de wokpan. Voeg hier de pasta bij, goed
door elkaar husselen. Klaar! Wil je deze pasta gezonder maken? Wok
dan wat spinazie gaar, laat goed uitlekken en roer door je saus.
|