Voorbereiding:
Snij de prei in ringetjes.
Snij de champignons in dunne plakjes.
Snij de ui in kleine stukjes.
Pel de knoflookteentjes.
Maak het blik perziken open en snij de perziken in kleine stukjes en
bewaar de siroop.
Snij de varkenshaasjes in kleine stukjes.
Bereidingswijze:
Kook de spaghetti al dente in de tijd dat je de saus maakt.
Bak de uien in de vloeibare boter even aan.
Doe dan de varkenshaasstukjes erbij en bak deze even bruin.
Doe de champignons en de teentjes knoflook erbij en bak deze ook
even mee.
Doe dan de paprikapoeder erbij en bak dit ook even mee.
Doe als laatste de preiringetjes erbij zodat deze nog lekker
knapperig blijft.
En laat dan de kruidenkaas erin smelten en doe de witte wijn erbij.
Doe als allerlaatste de perzikblokjes erbij en een klein scheutje
van het perziksiroop.
Met veel van de kruiden op smaak brengen.
Giet de spaghetti af en doe er een flinke scheut olijfolie en een
schepje sambal badjak door.
Serveertip:
Serveer de saus en de spaghetti apart.
Je kunt er een lekkere komkommersalade of een groene salade bij
serveren, en natuurlijk geraspte parmezaanse kaas en een heerlijk
glas wijn.
|