Chilisaus:
Ontvel de tomaten en laat samen inkoken tot een gladde massa is
ontstaan.
Snijd de Spaanse peper en ui fijn. Pel en pers de knoflook.
Fruit de Spaanse peper, ui en knoflook. Voeg het daarna toe aan de
tomatenpuree.
Voeg de rest van de ingrediënten (azijn, koriander en mosterdzaad)
toe en pureer tot een gladde massa.
Doe de saus heet in schoongemaakte hete potjes en sluit deze goed
af.
Kokos-kipschotel:
Rijst koken volgens de gebruiksaanwijzing.
In een braadpan olie verhitten.
Kip in ca. 3 minuten rondom bruinbakken.
Snipper ondertussen de ui en laat deze enkele minuten meebakken.
Chilisaus en groentemix toevoegen en ca. 2 minuten meebakken.
Doperwten, citroensap en kokosmelk toevoegen.
Geheel ca. 5 minuten zacht laten koken.
Op smaak brengen met peper.
Serveren met de rijst.
|