Recept 57, Viscurry met basmatirijst.

Ingrediėnten voor 2 personen:

1 kleine fijngesneden ui
1 eetlepel olie
1 geperst teentje knoflook
2 theelepels geraspte gemberwortel
1 eetlepel kerriepoeder
1 stukje citroenschil
1 blik tomaatblokjes (400 g)
300 g scholfilets in reepjes
zout, peper
150 g gekookte mosselen
100 g gekookte garnalen
1 groene peper in dunne ringen

Bereiding:

Bak de ui in de olie ± 5 minuten, voeg de knoflook, gember en kerrie toe en
bak die ± 3 minuten mee. Roer er de citroenschil en de tomaten door en kook
alles op hoog vuur ± 15 minuten tot goede sausdikte.
Voeg de scholfilets toe en kook die ± 5 minuten zacht mee.
Breng met zout en peper op smaak en roer er de mosselen, garnalen en groene
peper door.
Serveer de curry met basmatirijst.