IJsdessert met schuim

Ingrediënten voor 4 personen:

6 plakjes biscuit
1 l vanilleroomijs
1 verse mango
1 kiwi
aardbeien etc
1/8 l frambozencoulis*
6 eiwitten
2 el suiker
suikerwater van 1 liter water en 1 kg suiker

Bereiding:

Klop de eiwitten stijf en voeg de suiker toe, klop alles nog eens door. Leg
op elk bordje een plak biscuit, verdeel het roomijs erover en bedek alles
met schuim. Zet in de diepvries.
Mix de mango met een scheutje suikerwater goed fijn en wrijf de coulis door een zeef.
Neem de dessertjes uit de diepvries, zet ze in een ovenschotel en zet die
even onder de grill tot het schuim gekleurd is.
Zet dan op elk bord een dessert en garneer met fruit en de twee smaken coulis.
*Een coulis is een vrij dikke saus die gemaakt is van gepureerd voedsel.