Snijd de avocado's
doormidden en lepel het vruchtvlees eruit.
Doe de stukjes vruchtvlees in een kom en besprenkel ze met
citroensap. Voeg
de mandarijnen bij het vruchtvlees en zet dit in de koelkast (bewaar
wat
mandarijnen voor de garnering).
Bak in een koekenpan met een beetje boter de kipfilet in 10 minuten
gaar.
Maak intussen een saus van de mayonaise, yoghurt, tomatenketchup en
voeg naar
smaak peper, zout, paprikapoeder en wat citroensap toe.
Snijd de kipfilet in kleine blokjes en laat deze afkoelen.
Vermeng het, zodra dit is afgekoeld met het vruchtvlees en de
mandarijnen.
Leg de uitgeholde avocado's op een bord en vul deze met dit mengsel.
Giet wat van de saus over de vier gevulde avocado's en garneer het
geheel af
met een blaadje sla en wat mandarijnen.
Zet het geheel in de koelkast voordat u het gaat serveren.
Tip: In plaats van kipfilet kunt u ook garnalen gebruiken.
|