Rijstsalade met kip en paprika

Ingrediënten voor 4 personen:

4 eetlepels olijfolie
3 eetlepels mayonaise
3 eetlepels ketchup
400 gram kipfilet
300 gram basmatirijst
1 rode ui, gesnipperd
2 rode paprika's, in kleine stukjes
3 bosuitjes, in ringetjes
1 blik maïskorrels van ca. 300 gram
kerriepoeder naar smaak
zout
peper

Bereiding:

Roer 1 eetlepel olie met kerrie, peper en zout door elkaar en bestrijk hiermee de kipfilet. Rooster/bak de kipfilet bruin en gaar in ca. 15 minuten, laten afkoelen en in kleine stukjes snijden. Kook de rijst en laat hem afkoelen. Klop een dressing van de rest van de olie, mayonaise en ketchup. Schep de rijst met de ui, paprika, de uitgelekte maïs, de bosuitjes, de kip en de dressing door elkaar.
Laat een paar uur in de koelkast marineren.

Voor straks eet lekker !