Broccoli met gehakt en roomtuinkruiden

Ingrediënten voor 4 personen:

1 pak Maggi ovenheerlijk, mix voor bloemkoolschotel á 118 g
1 ei
350 g rundergehakt
2 rode paprika's, in stukjes
400 g panklare broccoli, in kleine roosjes
700 g voorgekookte aardappelschijfjes

Bereiding:

Voeg de inhoud van het zakje mix voor bloemkoolschotel toe aan 4 dl water en roer het goed door. Klop het ei erdoor.
Bak het gehakt in een braad- of hapjespan bruin en rul. Bak de paprika en de broccoli al omscheppend kort mee.
Verdeel de helft van de aardappelen over de bodem van een ingevette ovenschaal. Schep het gehaktmengsel erop en dek alles af met de rest van de aardappelen.
Schenk de ovenmix erover en strijk het mooi gelijkmatig over de aardappelen uit. Laat het gerecht in een voorverwarmde oven (200ºC.) in ± 45 min. gaar en mooi bruin worden.