Regenboognasi

Ingrediënten voor 4 personen:

300 g rijst
250 g speklapjes
1 rode ui
˝ rode paprika
˝ groene paprika
2 worteltjes
2 eieren
2 eetl. plantaardige olie
1 zakje Knorr Mix voor Nasi
2 eetl. ketjap manis

Bereiding:

Kook de rijst gaar zoals aangegeven op de verpakking. Snijd de speklapjes in blokjes en snipper de rode ui. Verwijder de zaden van de paprika’s, snijd ze in stukjes en hak de worteltjes klein. Klop de eieren los.
Verhit de olie en bak het vlees goudbruin met de rode ui en de paprika. Voeg de worteltjes en de losgeklopte eieren toe en schep alles om. Voeg 150 ml water en de inhoud van het zakje Knorr Mix toe. Breng de saus al roerend aan de kook, zet het vuur laag en laat de saus 2-3 minuten zachtjes doorkoken.
Schep alles goed om met de gekookte rijst en de ketjap en bak de nasi nog even op.
Serveer tips:
Lekker met saté en pindasaus.

Voor straks eet lekker !

 

Bron: www.knorr.nl