Paprika met Quornvulling

Ingrediënten voor 4 personen:

4 gehalveerde rode paprika's
4 stengels bleekselderij in dunne reepjes
350 g Quorn
2 eetlepels olijfolie
2 geperste teentjes knoflook
3 theelepels chilipoeder
1 eetlepel Provençaalse kruiden
150 g verkruimelde feta of geitenkaas
een grote ingevette ovenschaal

Bereiding:

Kook de paprikahelften 5 minuten in ruim kokend water met zout.
Overgiet de bleekselderij met kokend water.
Laat de bleekselderij en de paprika's uitlekken.
Verwarm de oven voor op 200ºC.
Snijd de Quorn grof en vermeng hem met de olie, de knoflook, het chilipoeder, de Provençaalse kruiden, de feta en de bleekselderij.
Vul de paprikahelften met het Quornmengsel en leg ze in de ingevette ovenschaal.
Bak de paprika's 25-30 minuten in het midden van de oven.
Lekker met aardappelpuree.