500 g asperges
in stukjes, 300 g eiermie, 1 eetlepel olie, 350 g oosters
gemarineerde Quorn, 5 eetlepels maïsolie
200 g oesterzwammen in reepjes, een fijngehakt mengsel van 1 ui, 2
tenen knoflook en 3 cm gember
2 eetlepels oestersaus, 1 eetlepel sojasaus, 1 eetlepel azijn,
korianderblad, verse rode peper
|
Snijd de
asperges in stukjes en kook ze 10 minuten.
Kook de eiermie volgens de aanwijzingen op het pak gaar en schep het
met de olie om.
Roerbak de oosters gemarineerde Quorn in 5 eetlepels maïsolie 5
minuten.
Voeg de oesterzwammen in reepjes toe en roerbak 4 minuten.
Voeg een fijngehakt mengsel van de ui, de tenen knoflook en de
gember toe en roerbak 1 minuut.
Schep de asperges erbij, roerbak alles 3 minuten en voeg tot slot de
eetlepels oestersaus, 1 eetlepel sojasaus, 1 eetlepel azijn en de
mie toe.
Warm het door en bestrooi het met korianderblad en verse rode peper.
|