Gekruid rundvlees met yoghurt

Ingrediėnten voor 4 personen:

1 kg mager rundvlees
1½ dl volle yoghurt
2 el boter
2 tl zout
1 tl gemberpoeder
1 tl pimentpoeder
1 el verse geraspte gemberwortel
1 el garam massala
2 el fijngehakte verse korianderblaadjes
2 tomaten, in schijfjes
2 lente-uien, in dunne ringen

Bereiding:

Vlees in dobbelstenen snijden, zoveel mogelijk vet verwijderen.
In pan yoghurt, boter, zout, gemberpoeder, pimentpoeder en gemberwortel goed mengen.
Blokjes vlees erdoor scheppen.
Vlees op zacht vuur in 2-2½ uur goed gaar stoven.
Als er te veel vocht verdampt, af en toe ½ kop water toevoegen.
Garam massala erdoor roeren.
Vlees nog 10 minuten stoven.
Tomaten en lente-ui erdoor scheppen.
Alles goed door warmen.
Garneren met verse koriander. Lekker met gekookte aardappelen en sperziebonen.