Tarly met champignons en cashewnoten

Ingrediënten voor 4 personen:

250 gram honig *tarly, olie of boter, 250 gram champignons, in plakjes, 1 prei, in ringen, 150 gram cashewnoten (ongezouten), 2 á 3 lente-uitjes, fijngesneden, 1,5 d water (150 ml), mix voor tarly (honig)

Bereiding:

Kook de *tarly volgens de algemene bereidingswijze op de verpakking.
Verhit de olie of boter in een pan en bak hierin de champignons en prei.
Voeg het water en de mix voor tarly toe en verhit het geheel al omscheppend ca. 1 minuut.
Voeg de tarly toe, meng de cashewnoten en de lente-uitjes door het geheel en (roer)bak het gerecht in ca. 2 minuten op hoog vuur droog. *Tarly is een maaltijdbasis van pure tarwe, tarly heeft een verrassende smaak en beet en is rijk aan voedingsvezels.

Voor straks eet lekker !