Bloemkool en broccoli met kalkoen en mozzarella

Ingrediënten voor 4 personen:

100 g spekjulienne
1 eetlepel olijfolie
1 rode ui
1 teentje knoflook
400 g kalkoenfilet
1 winterwortel
elk 250 g bloemkool- en broccoliroosjes
2 eetlepels met piment gevulde olijven
1 glas droge witte wijn
zout, versgemalen peper
1/2 zakje geraspte mozzarella
1 eetlepel geknipte basilicumblaadjes

Bereiding:

Bak de spekreepjes in een wok of wadjan zachtjes uit, voeg de olie toe en
fruit hierin de gesnipperde ui en de knoflook uit
de pers goudgeel.
Snijd de kalkoenfilet in reepjes, bestrooi hem met zout en peper en bak hem
op hoge pit omscheppend bruin.
Schil de winterwortel en snijd hem in blokjes en bak de bloemkool- en
broccoliroosjes omscheppend mee.
Voeg de olijven toe Schenk de witte wijn erbij en laat alles met een deksel
op de wok 5 minuten stoven.
Maak op smaak met zout en peper en bestrooi het gerecht met de kaas en de
geknipte basilicum.
Serveer het als de kaas nčt gesmolten is.