Kalfsoester met paddenstoelen

Ingrediënten voor 4 personen:

Kalfsoester 4 stuks à 150 gram
bloem
boter
olijfolie
500 gram paddenstoelen
Lente-uitjes
150 gram spekblokjes
tagliatelle
broccoli
kaassaus
zout en versgemalen peper

Bereiding:

Kook de tagliatelle en de broccoli. Bak in een koekenpan of wok de spekblokjes en voeg de ui en paddenstoelen toe. Bak tot de paddenstoelen beetgaar zijn. Doe peper op de kalfsoesters en bebloem ze licht.

Smelt de boter in een pan, bak de oesters aan. Bestrooi ze met zeezout. Verwarm in een steelpannetje de kaassaus volgens gebruiksaanwijzing.

Schep op ieder bord in het midden de tagliatelle. Leg hier op de kalfsoester. Schep de brocolli aan de ene zijde naast het vlees en het paddenstoelen-spek-ui-mengsel aan de andere zijde. Serveer de kaassaus apart.