Goulash II

Ingrediënten voor 4 personen:

1 kg rundvlees
2 bouillonblokjes of 2 zakjes juspoeder
2 blikjes tomatenpuree
1½ paprika
3 laurierblaadjes
Provençaalse kruiden
vleeskruiden
2 uien
bloem
½ doos champignons
rijst

Bereiding:

Rundvlees in brokken snijden en kruiden (vleeskruiden, Provençaalse kruiden).
2 uien in ringen snijden.
Vlees bakken, uien erbij en meebakken.
1/2 kopje bloem erover strooien, even laten meebakken.
Plons water erbij zoveel als je nodig hebt.
2 bouillonblokjes of 2 zakjes juspoeder en 2 blikjes tomatenpuree erbij doen.
1 uur laten sudderen (evt met 3 laurierblaadjes)
1/2 paprika erbij.
Verder 2 uur laten sudderen op klein pitje en zo nu en dan omroeren.
Serveren met rijst.