Voorbereiden:
Bak het gehakt en de pancetta gelijktijdig in een droge koekenpan
rul en bruin. Voeg de ui toe en bak nog een paar minuten mee. Voeg
de champignons, rozemarijn en knoflook toe en bak op middelhoge
stand tot de champignons wat geslonken zijn. Strooi de bloem erover
en roer dit even om. Giet de bouillon er al roerend bij en laat de
ragout aan de kook komen. Laat op lage stand 5 minuten pruttelen en
breng op smaak met zout en versgemalen peper. Laat afkoelen.
Bereiden:
Verwarm de oven voor op 180°C. Bestrijk een rechthoekige ovenschaal
of 4 ovenschaaltjes met een lepeltje ragout en leg hier 4
lasagnevellen op. Maak 3 lagen van de vulling en eindig met de
laatste pastavellen. Bekleed de pastavellen met de plakjes
mozzarella en bestrooi met een snufje rozemarijn, de pijnboompitten
en wat gemalen (witte) peper. Bak de lasagne in circa 30 minuten
gaar en goudbruin in de oven. |