Maak de
courgette en de tomaatjes schoon en snijd de courgette in lange
dunne plakken. Meng de courgetteplakken met de tomaatjes en 2 el
olie. Bestrooi ze naar smaak met wat zout en peper.
Wrijf de koteletjes in met ½ el mosterd en de rest van de olie. Gril
ze in een hete grillpan, onder de hete grill of op een grillplaat in
6-8 min. aan beide kanten bruin en gaar. Bestrooi ze met wat zout en
peper.
Gril ondertussen de gemengde groenten in ca. 5 min. gaar in een
ovenschaal onder de hete grill, in een hete grillpan of op een
grillplaat.
Maak ondertussen de vleesjus en de aardappelpuree klaar volgens de
aanwijzingen op de verpakking. Voeg de rest van de mosterd aan de
puree toe.
Verdeel de aardappelpuree en de gegrilde groenten over vier grote
borden, leg de lamskoteletjes ernaast. Schep de jus over de
koteletjes. |