Kook de noedels
gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Maak de groente schoon.
Snijd de ui in snippers en de courgette in kleine blokjes.
Snijd de tilapia in blokjes.
Verwarm de olie en fruit hierin de ui met de currypasta tot het
mengsel gaat geuren.
Voeg de courgette toe en smoor de groente 5 minuten mee.
Schep er de blokjes vis en de doperwtjes door en laat het geheel in
enkele minuten gaar worden.
Schep de uitgelekte noedels er door en verwarm het geheel al
omscheppend.
Maak het op smaak met wat citroensap en sojasaus.
Voedingswaarden per persoon
Voedingswaarden per persoon |
|
Recept |
Menu |
Energie |
530
kcal
|
530
kcal
|
|
2226
kj |
2226
kj |
Eiwit
|
35
gram |
35 gram |
Koolhydraten |
75
gram |
75 gram |
Vet
|
10
gram |
10 gram |
Verzadigd vet |
1
gram |
1 gram |
Vezels |
8
gram |
|
|