Couscousschotel met kipfilet

Ingrediënten voor 4 personen:

500 gram kipfilet
halve theelepel kruidenmix kip
4 eetlepels olijfolie
300 gram couscous
1 courgette
1 rode paprika
1 ui
1 teentje knoflook
400 gram gemengde sla

Bereiding:

Snijd de kipfilet in reepjes en bestrooi het met de kruidenmix.
Verhit in een koekenpan 2 eetlepels olie en bak de kipreepjes tot ze gaar en bruin zijn.
Bereid de couscous volgens de verpakking.
Was intussen de courgette, halveer deze in de lengte en snijd hem in stukjes.
Was de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd hem in stukjes.
Pel en snipper de ui.
Verhit in een wok 2 eetlepels olie en roerbak de courgette, paprika en ui op hoog vuur circa 5 minuten.
Pel de knoflook en pers deze uit boven de groenten.
Voeg de kipreepjes aan het groentemengsel.
Schep de couscous er doorheen.
Serveer met de sla.