Pitabroodje met rucola en lamsvlees

Ingrediënten voor 4 personen:

300 gram lamsvlees
1 gram gedroogd komijnzaad
2 theelepels paprikapoeder
3 eetlepels olijfolie
4 pitta broodjes
150 gram Bulgaarse yoghurt
2 snufjes peper
1 teentje knoflook
60 gram rucolasla
halve komkommer

Bereiding:

Snijd het lamsvlees in dunne reepjes en meng het komijnzaad en paprikapoeder erdoor.
Verhit de olijfolie in een wok en roerbak het vlees op hoog vuur snel bruin.
Rooster intussen de pitabroodjes in de broodrooster of in de oven.
Roer in een kom de yoghurt los met peper en pers de knoflook erboven uit.
Snijd de rucola in stukjes en de komkommer in blokjes.
Snijd de pitabroodjes open en schep de komkommer, rucola en de reepjes vlees erin.
Schep er wat saus over, en serveer direct.