Kip-kerrie met kokos en koriander

Ingrediënten voor 4 personen:

350 g rijst
300 g kipfilet
200 g champignons
½ rode peper
25 g margarine
1 blik kokosmelk (ca. 400 ml)
1 zakje Knorr Mix voor Kip-Kerrie
1 eetl. gembersiroop
2 eetl. gehakte koriander, om te garneren

Bereiding:

Kook de rijst zoals aangegeven op de verpakking.
Snijd de kipfilet in plakken en de champignons in vieren. Verwijder de zaden van de peper en snijd deze in reepjes.
Verhit de margarine en bak de kipfilet goudbruin en gaar. Bak de champignons mee. Voeg de kokosmelk, de inhoud van het zakje Knorr Mix, de rode peper en de gembersiroop toe. Breng het geheel al roerend aan de kook, zet het vuur laag en laat de saus 2-3 minuten zachtjes doorkoken.
Strooi de koriander erover en serveer met de rijst.

 

Bron: www.knorr.nl