Verwarm de oven
voor op 175ºC. Maak de paprika's schoon: snijd het bovenste kapje er
af en hol ze uit. Maak de champignons schoon en snijd ze fijn. Pel
en snijd het uitje fijn.
Verhit 2 eetl. margarine in een hapjespan en roerbak hierin het
gehakt met de champignons en het uitje in ca. 5 minuten lichtbruin.
Roer de doperwtjes erdoor.
Maak de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de helft
van de saus met het gehaktmengsel.
Vet een passende ovenschaal licht in met wat margarine en zet de
paprika's erin. Vul ze met het gehaktmengsel, zet de deksels erop en
zet de paprika's in de oven. (Bewaar eventueel de rest van de
vulling even.) Laat in ca. 30 minuten de paprika’s gaar worden.
Kook ondertussen de pasta in ruim kokend water met wat zout gaar
volgens de aanwijzingen op de verpakking. Afgieten en terug in de
pan mengen met de rest van de paprikavulling (als die over is), de
peterselie en eventueel wat peper.
Verwarm de rest van de saus. Verdeel de pasta over 4 borden, leg op
elk bord een gevulde paprika en schep er wat warme 4-kazensaus over.
Serveer tips:
Kies paprika's die een beetje plat zijn van onderen zodat ze
makkelijk kunnen staan. |