Kook de rijst
volgens de aanwijzingen op de verpakking. Afgieten, koud afspoelen
en laten uitlekken.
Was de limoen. Rasp de schil en pers de limoen uit. Verwijder
eventueel de zaadjes uit de rode peper en snijd deze in reepjes.
Bestrooi de visfilets met wat zout, peper en de limoenrasp.
Verhit de helft van de olie in een wok of hapjespan. Roerbak hierin
ca. 5 min. de roerbakgroenten en de reepjes rode peper. Voeg de
rijst toe en roerbak die 3 min. mee. Voeg naar smaak nog wat zout,
peper en limoensap toe.
Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan en bak
hierin de visfilets in ca. 5 min. aan beide kanten goudbruin en
gaar. Maak ondertussen de Vis-Dillesaus klaar volgens de
aanwijzingen op de verpakking.
Verdeel de roerbakrijst met groenten over vier grote borden, leg de
gebakken visfilet ernaast. Schep de saus over de visfilet.
Variaties:
Bestrooi de vis eventueel met wat fijngeknipte dille of peterselie. |