Maak de
snijbonen schoon en snijd ze in lange dunne reepjes. Kook ze in ca.
8 min. in ruim kokend water met wat zout beetgaar. Giet ze af.
Verhit de helft van de Blue Band vloeibaar in een koekenpan. Bak
hierin in ca. 8 min. de aardappelschijfjes rondom goudbruin en gaar.
Bestrooi de schijfjes naar smaak met wat zout en peper.
Pel en pers het teentje knoflook en wrijf er de filetlapjes mee in.
Verhit de rest van de Blue Band vloeibaar in een koekenpan en bak
hierin de filetlapjes in ca. 5 min. aan beide kanten goudbruin en
gaar. Bestrooi ze royaal met versgemalen zwarte peper en wat zout.
Maak de Lente Ui-Knoflooksaus klaar volgens de aanwijzingen op de
verpakking.
Verdeel de gebakken aardappeltjes en de snijboonreepjes over vier
grote borden en leg de gebakken kalkoenfiletlapjes ernaast. Schep de
saus over de snijboonreepjes. |