Meng het gehakt
met de kruidenmix uit het pakket. Kneed alles goed door en vorm er
kleine balletjes van.
Verhit de Becel Vloeibaar in een hapjespan en bak de gehaktballetjes
rondom bruin. Schenk er 350 ml koud water bij en roer er de sausmix
uit het pakket door. Breng het al roerende aan de kook en laat de
gehaktballetjes 2-3 minuten zachtjes pruttelen.
Halveer de peultjes en schep ze met de prei door de saus. Warm het
gerecht nog 2-3 minuten goed door.
Bereid de mie uit het pakket volgens de aanwijzingen op de
verpakking. Verhit de kruidenolie uit het pakket in een wok en
roerbak de mie hierin gedurende 1-2 minuten.
Snijd de tomaatjes in vieren. Hak de koriander grof. Giet de Atjar
Taugé af en schep deze in een kom om met de tomaat en de helft van
de koriander. Schep de rest van de koriander door de
gehaktballetjes. Serveer met de mie en de kroepoek.
VARIATIES:
Vervang het gemengd gehakt door kippengehakt. |