Recepten zijn voor 4 personen, tenzij in recept anders vermeld.
Buideltjes gevuld met gerookte zalm en paling
Babi Ketjap (in ketjap gestoofd varkensvlees)
Babi pangang met shii-takes en gember
Badun met varkensvlees (Sri Lanka)
Bah Pao - gestoomde broodjes met vleesvulling
Balek çorbasi (Turkse vissoep)
Basis recept Tomatensaus voor pizza
Basmatirijst met asperges en vis
Bawang goreng (gebakken uitjes)
Beef Chimichurry met rundvleesreepjes, wortel en sperziebonen
Beenham met ananas en rozemarijnsaus
Bieflapjes met mango-gembersaus
Biefstuk met aardappelblokjes in rucola-roomsaus
Biefstuk met champignons gevuld met kaas
Biefstuk met oesterzwammen en groenten
Biefstuk met roomaardappeltjes en broccoli
Biefstuk op z'n Chinees met rijst
Bifana (broodje warm vlees) uit Portugal
Bladerdeegtaartje met asperges en zalm
Bleekselderijstamppot met bosui en spekjes
Blinde vinken met trappist, champignons en tomatensaus
Bloemkool en aardappel met bieflapjes
Bloemkool en broccoli met kalkoen en mozzarella
Bloemkool met gehaktsaus gegratineerd met kaas
Bloemkoolflan met ham, spek en kaas à la Ed
Bloemkoolschotel à la Stroganoff
Bloemkoolschotel met roquefort
Bloemkoolschotel met vis uit de Römertopf
Boerenkip in rode wijn met zilveruitjes en spekjes
Boerenkoolsoep met bonen en worst
Bonen en hamreepjes uit de wok
Bonenschotel met appel en gehakt
Börek (Turks gevuld deeggerecht
Bospaddenstoelen schotel met aardappelgnocchi (veg.)
Botertagliatelle met pesto-scampi
Broccoli met gehakt en roomtuinkruiden
Broccoli met kip gegratineerd met een uiensaus
Broccoli met kipfilet uit de oven
Broccoli, tomaatjes, zalm met room-basilicumsaus en sjalotjespuree
Broccolibloemkoolschotel met runderrookworst
Broccolistamppot met vleesreepjes in peperroomsaus
Brood gevuld met pittig gehakt
Broodje met gegrilde groenten (veg.)
Bruine bonen met rijst (B.B. Met R.)
Bruine bonenschotel van Brigitte
Bavarois van rode pompelmoes en zure room
Beignets van ananas met een advokaatsausje