Recepten zijn voor 4 personen, tenzij in recept anders vermeld.
Artisjokbodems met garnalen en kerrie
Asperges met romige dressing en krokante spekreepjes
Aardappel champignon ovenschotel
Aardappels gevuld met gehakt in de Römertopf
Aardappelen gevuld met kaas en champignons
Aardappelen in de schil met sperziebonen gerold in spek
Aardappelen met gehakt en prei
Aardappelschrijfjes uit de oven met carbonara pastasaus van Ellen
Aardappelen met rundergehakt, prei en kaas á la Ed
Aardappelfrittata met maïs en paprika
Aardappelsalade met boontjes en runderreepjes
Aardappelspinazieschotel met Hollandse kaas
Aardappeltaart met kruidenboter en krokant spek
Aardappeltjes met maanzaad uit India
Ab ghooshte fasl (lamssoep met aubergine en paprika uit Iran)
Aberdeen T-bone steak met tomatensaus
Abrikozen spinazierijst met varkensvlees
Acht lekkere marinades voor de barbecue
Afghaans lamsvlees met spinazie
Albondiga's (gehaktballetjes in pittige saus)
Andijviesalade met tonijn en walnoten
Andijviestamppot met bacon en tomaat
Andijviestamppot met gekookte andijvie en ananas
Aparte tosti met gerookte zalm en mon chou
Appel-spektartaartjes met rode kool en aardappelpuree
Arter med Flask; Zweedse erwtensoep
Asche sak (spinaziesoep met linzen uit Libanon)
Aspergekoekjes met ham en kruiden en gemengde salade
Asperges met beenham en krieltjes
Asperges met garnalen en tagliatelle
Asperges met ham, veldsla en zachtgekookt ei
Asperge-visschoteltje met puree van aardappelen en lente-uitjes
Assinan babi tjampoer (zoetzuur varkensvlees gemengd)
Assinan babi (zoetzuur varkensvlees)
Ati goreng Sukabumi (gebakken lever speciaal)
Au Larm (Kruidig gestoofd rundvlees)
Aubergine-gehaktschotel met tomaat
Auberginelasagne met pittig gehakt en kaas
Auberginerolletjes in tomatensaus
Aziatisch rijstpannetje met tofu
Aziatische salade met biefstukjes
Aardbeienbavarois met frambozencoulis
Abrikozen, aalbessen en vanille-ijs
Ananas met kokosijs en sabayon met bananenlikeur
Appelpartjes in siroop met vanillekwark