Alle recepten worden gewaardeerd door sterren ( van 1 t/m 5 sterren) !

1 = lekker, 2 = erg lekker, 3 = heel lekker, 4 = geweldig lekker, 5 = super lekker !

            

De lekkerste Tosti's !

Een speciale selectie van recepten voor de lekkerste pizza's, als bijgerecht of hoofdgerecht, met zorg bij elkaar verzameld. Sneetje brood, plakje ham, plakje kaas. Ogenschijnlijk heel eenvoudig zoín tosti, is niet moeilijk. Hier vindt je ook andere tosti's die erg lekker zijn, en goed te maken zijn.

Tosti's maken:

Je kunt tostiís maken in een tosti-ijzer maar je kunt het ook op andere manieren doen. Grill de boterhammen aan weerszijden goudbruin in een grillpan. Reken ongeveer 2 minuten per kant. Of maak het in de oven, rooster de tosti dan in ongeveer 6 minuten op 200ļC. in de oven.
Qua vulling kan je eindeloos variŽren. Ik gebruik meestal volkoren brood, maar je kan natuurlijk ook wit brood nemen als je dat lekkerder vindt.

Skinny versie:

Besmeer de boterham met smeerkaas en leg daarop 2 plakjes kipfilet. Grill de boterhammen goudbruin in het tosti ijzer, in de pan of in de oven.

Italia:

Besmeer een boterham met pesto, leg hierop een paar plakjes tomaat en een paar plakjes mozzarella. Grill de boterhammen goudbruin in het tosti ijzer, in de pan of in de oven.

Geitenkaas Ė Avocado:

Snij een halve avocado in plakjes en verkruimel daarover ongeveer 25 gr zachte geitenkaas. Strooi er wat peper en zout over. Grill de boterhammen goudbruin in het tosti ijzer, in de pan of in de oven.

Spaanse:

Besmeer een boterham met aioli. Leg hierop een paar plakjes chorizo en een plak belegen kaas. Grill de boterhammen goudbruin in het tosti ijzer, in de pan of in de oven.

Mexican:

Beleg een boterham met 2 plakjes cheddar smelt kaas. Leg hierop een paar plakjes chorizo en verdeel tenslotte wat salsasaus over de tosti. Grill de boterhammen goudbruin in het tosti ijzer, in de pan of in de oven.

Welke is jouw favoriet?

Recepten zijn voor 4 personen, tenzij in recept anders vermeld.

De Recepten:

Elvis tosti

  Tosti met peer, kaas en rookworst

  Tosti met ananas en gorgonzola

  Tosti rookworst met kaas, prei en mosterd

  Hartige tosti

  Zalmtosti

  Gebakken eitosti

  Tosti in een jasje

  Turkse tosti

  Aparte tosti met gerookte zalm en mon chou

  Jody's tosti banana

  Tosti Smith & co

  Tosti met kaas, prei en mosterd

  Tosti met tonijn, komkommer en bieslook

  Tosti met peer, kaas en rookworst

  P

  P